PRiSMA® DRIVE Day & Night is de ideale bril in elk voertuig. Met het speciale PRiSMA® filter zal u pure kleuren zien die een lust voor het oog zijn. Door het PRiSMA® filter neemt de visuele scherpte en het contrast buitengewoon toe. Reflecties en schitteringen worden aanzienlijk gereduceerd, waardoor u goed zicht heeft. Op de twee onderstaande afbeeldingen kunt u het verschil zien.

                      Met een gewone zonnebril                                                   Met PRiSMA DRiVE Day & Night

PRiSMA® Drive Day & Night is geschikt voor zowel gebruik tijdens het rijden overdag als in de nacht. De glazen voldoen aan alle eisen voor het rijden in het donker. De moderne auto’s hebben steeds vaker xenon of LED verlichting in de koplampen, waardoor het zicht voor de automobilist meer helder maar ook blauwer is. Als tegenligger kun je hier veel last van ondervinden, omdat xenon lampen oogverblindend zijn om in te kijken.

 

Door de speciale PRiSMA® filter glazen die in DRiVE Night & Day verwerkt zijn, word het blauwe licht van de xenon koplampen aanzienlijk verminderd. Het resultaat is een zacht en aangenaam licht voor het oog, bovendien ontstaat meer contrast en heeft u een goede visuele indruk. Hierdoor ervaart u een ontspannen gevoel tijdens het rijden.

PRODUCT KENMERKEN


- PRiSMA filtertechnologie.

- Beschermt het oog tegen blauw licht.

- Hoogwaardige ontspiegeling, verminderd schittering.

- Glazen zijn van onbreekbaar materiaal met een kraswerende laag.

- Zorgt voor meer scherpte en contrast.

- Het ontspant de ogen.

- Licht en comfortabel.

- Optische kwaliteit.

- Waterafstotend.

- UV400, 100% UVA en UVB filter.

- CE 89/686/CEE, Pr En-1836: 2005.


 Bestellen

Copyright © 2015  EyeSense. Alle rechten voorbehouden