Het verhaal achter EyeSense

EyeSense is ontstaan doordat ik zelf problemen met mijn ogen had, ik heb jaren geleden een hersenletsel opgelopen door een ongeval, daarna was mijn zicht niet meer scherp en ik had heel veel moeite om te lezen wat er op mijn beeldscherm stond. Volgens de oogarts en opticien waren mijn ogen goed, maar toch zag ik niet scherp. Toen ben ik gaan googelen, en kwam ik bij een buitenlands bedrijf terecht die amberkleurige brillen verkocht. Na het proberen van deze bril kwam ik erachter dat ik weer normaal naar mijn beeldscherm en tv kon kijken. Ik dacht dat is een mooie oplossing, dit moeten meer mensen weten. Toen heb ik EyeSense opgericht, en sinds 2012 verkoop ik blauw licht filter brillen met de naam PRiSMA Bluelightprotect.

Omdat het na mijn letsel niet meer lukt om volle dagen op een ICT-afdeling te werken (te veel last van prikkels). Werk ik nu enkele uren vanuit huis in alle rust, waardoor ik mijn eigen tijden kan indelen.

Mijn doel is mensen te helpen met oog gerelateerde problemen of mensen die last hebben van slapeloosheid. Deze website is in juli vernieuwd met doelstelling om de brillen wereldwijd te gaan verkopen. Ook ben ik bezig met de “Jeroen Oerlemans methode” te ontwikkelen, dit wordt een website die gericht is op (niet aangeboren hersenletsel) en mentale vermoeidheid. Tips en trucs hoe je hier mee beter om kunt gaan, waaronder een e-book en een onlinetraining.

Jeroen Oerlemans