Menu Sluiten

Gebruikerservaring

Met plezier kan ik u vertellen dat ik zeer tevreden ben met de PRiSMA P1 beeldschermbril PRO. Ik gebruik de bril achter de computer en tijdens het tv-kijken. Mijn sterk bijziende ogen zijn daardoor minder vermoeid. Daarnaast kamp ik de laatste jaren met wazig zicht (dit probleem heeft naast teveel computeren ook persoonlijke oorzaken). Overdag gebruik ik nog steeds liever mijn normale zonnebril, maar ’s avonds ruil ik deze in voor de Bluelightprotect bril die met z’n lichte glazen beter geschikt is om in het donker te kijken. Het gebruik van de bril stelt me in staat om scherper te zien. Mijn voornaamste reden om de bril aan te schaffen was echter het stimuleren van de aanmaak van melatonine. Al vanaf jonge leeftijd kamp ik met slaapproblemen en de gevolgen ervan. Sinds ik de bril opzet een paar uur voordat ik naar bed ga, kan ik vaster en dieper slapen. Kortom, de Bluelightprotect bril blijkt een eenvoudige oplossing te zijn voor veel van mijn problemen dus ik ben er erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Lisa

Review P1 PRO
 
De P1 PRO heb ik besteld omdat ik deze wilde gebruiken op mijn werk. Ik werk in de zorg en ik draai dan ook geregeld nachtdiensten. In de nachtdienst kijk ik meer uren naar een beeldscherm dan overdag of in een avonddienst. In de nachtdienst kijkt het een stuk rustiger en fijner met deze bril, zeker bij het lezen van tekst merk je dat het ontspannender is voor je ogen. Zonder de bril is het beeldscherm echt duidelijk een stuk feller en onprettiger om naar te (blijven) kijken. Naast mijn werk kijk ik ook af en toe tv met deze bril. de kleuren van de tv zijn in het begin wel wat oranje (zoals de ondertiteling en andere lichte kleuren) maar dit went snel, en na een poosje merk je het niet echt meer op vind ik zelf. Daarnaast zijn de kleuren buiten overdag een stuk vrolijker, warmere kleuren en het groen van de planten/bomen lijken nog groener. Kortom ik ben tevreden met mijn bril.  

Met vriendelijke groet,

Jolanda

Review Clip-On

Als systeembeheerder heb ik lang gezocht naar een oplossing voor beter zicht tijdens mijn ICT werkzaamheden. In de loop van de dag kon ik mij steeds slechter concentreren en werd het zicht troebel. Hiervoor ben ik naar de opticien geweest, en die vertelde mij dat mijn ogen in orde waren. Toen ben ik nog naar een oogarts geweest, maar die kon mij niet helpen met het slechter zien op het werk. Na een aantal verschillende dingen geprobeerd te hebben, zoals hoog frequente TL lampen op het werk, zo dicht mogelijk bij het raam gaan zitten voor meer daglicht, mocht het niet baten. Na wat googelen ben ik de Bluelightprotect bril van EyeSense tegen gekomen, ik heb de clip-on set besteld. Ik gebruik de PRO voor op mijn werk, wat mij meteen opviel is dat het contrast verhogend is en dat het troebel zicht weg is. Ik moest in het begin wel wennen aan de clip-on omdat je normaal niet door dubbelglas heen kijkt, maar na een paar dagen merkte ik het niet eens meer. De LITE gebruik ik s’avonds om tv te kijken, ik merk dat hierdoor mijn ogen erg ontspannen. Overdag in de auto en op de fiets gebruik ik de LITE ook, de glazen maken de kleuren erg mooi, gras is echt groen.

Groet,

Anoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *