-25%

KiDS bluelightprotect LiTE

49.00 36.75

Uitverkocht

SKU: K3704 Categorie:

De ogen van kinderen worden veel meer beïnvloed door de schadelijke effecten van blauw licht dan die van volwassenen. Het ideale geval, dat kinderen überhaupt niet naar tv of computerscherm kijken, is in onze tijd nauwelijks mogelijk. Verantwoordelijke ouders beperken dus de schermtijd van hun kinderen tot een redelijke tijdspanne. Om hun ogen te beschermen in deze tijd, hebben we twee nieuwe brilstijlen ontwikkeld. Met de nieuwe PRISMA blue light-beschermingsbril voor kinderen dragen uw kinderen niet alleen de benodigde veiligheidsbril, ze hebben misschien hun nieuwe favoriete accessoire gevonden! En de robuuste constructie met een flexibel nylon frame is klaar om bijna alle uitdagingen van het dagelijks leven met kinderen aan te gaan.

PRISMA blauwlichtbeschermingsbril KiDS # 3

Extreem robuust en flexibel nylon frame met amberkleurige blauwlichtbeschermende filters van LiTE. Harde gecoate en anti-reflecterende gecoate filterlenzen.

Bescherm de ogen van uw kinderen tegen agressieve blauwlichtcomponenten van TFT- en LED-flatscreens met een PRiSMA-bluelightprotect bril

Moderne platte schermen (tv en pc) zenden een licht uit met een hoog gehalte aan kortgolvig blauw licht. Dit licht belast de ogen en kan het onomkeerbaar beschadigen (schade door blauw licht, oxidatieve stress). Blauw licht beïnvloedt ook de hormonale balans (bijvoorbeeld melatonine), wat kan leiden tot symptomen zoals verminderde slaapkwaliteit. Dit is permanente stress voor het lichaam.

Met name de ogen van kinderen lopen gevaar. Al in 2010 heeft het Franse Institute for Environmental Safelty (ANSES) benadrukt dat de kinderogen door veel meer licht worden beïnvloed dan het oog van volwassenen, aangezien de ogen van kinderen geen natuurlijke bescherming bieden. Het instituut heeft de aanbeveling toegevoegd om het gebruik van LED-lampen in de omgeving van kinderen te minimaliseren.

De KiDS-beschermingsbril met LiTE-filters die hier verkrijgbaar zijn, biedt een hoge mate van bescherming tegen blauw licht en biedt tegelijkertijd een goede kleurherkenning, zodat ze geschikt zijn voor tv-kijken.

Blauwlichtbescherming LiTE ca. 95% (tot 500 nm)
Breekbestendig en flexibel nylon frame
Geschikt om tv te kijken
Vermindert de belasting van de ogen
Ontspant de ogen
100% UV400-bescherming

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KiDS bluelightprotect LiTE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *